Zwanger zijn...

Ben je zwanger? Dat is heel bijzonder, gefeliciteerd!

Of misschien ben je een beetje overrompeld.... Toch is het goed om een afspraak met ons te maken zodat we je kunnen begeleiden in deze spannende en onzekere periode.

Zwanger zijn is een volkomen natuurlijk proces. Het is wel een periode van grote lichamelijke en emotionele veranderingen. Dit ervaart elke vrouw anders. Sommige vrouwen voelen zich negen maanden lang beter dan ooit, anderen hebben meer last van klachten zoals misselijkheid, rugpijn, brandend maagzuur of iets anders. Het zijn gebruikelijke zwangerschapsklachten die bij iedere vrouw en bij elke zwangerschap verschillen. Sommige vrouwen kunnen doorwerken tot 4 weken voor de uitgerekende datum terwijl anderen haar werkzaamheden misschien al eerder zal moeten aanpassen.

Ook in emotioneel opzicht verandert er veel. Voor de meeste vrouwen en hun partners is een zwangerschap een blijde gebeurtenis, maar soms zijn er ook zorgen over de relatie, werk, geld, het verloop van de zwangerschap of andere zaken. Al deze zorgen zijn goed om te bespreken tijdens een afspraak zodat we met jullie mee kunnen denken en kunnen helpen waar nodig.

Privacyverklaring - Copyright © 2018 SVBOZ Alle rechten voorbehouden