Wie wij zijn...

De praktijk bestaat uit een hecht team van 6 verloskundigen. Met veel ervaring, kennis en vakmanschap wordt in onze praktijk gewerkt om optimale veilige zorg te bieden.

Yvonne Nuijten Verloskundige Ik ben in 1993 afgestudeerd en gelijk aan de slag gegaan in deze praktijk. Samen met mijn man en 3 heerlijke pubers, Bram Gijs en Pleun woon ik in Bergen op Zoom. Het vak verloskunde blijft veranderen en dat maakt het juist zo leuk. Daarom begeleid ik ook graag studenten zodat ik goed op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen. Gelukkig verandert de magie van zwanger zijn en bevallen niet, want dat is en blijft mijn grootste passie.
Lysanne van der Klooster Verloskundige Het krijgen van een kindje is en blijft bijzonder. Het hele traject - vanaf de wens van een kindje, totdat het kindje geboren is – maakt iedereen op zijn eigen unieke manier mee. Het blijft een wonder dat in die negen maanden twee kleine cellen uitgroeien tot een echt kindje. Ik vind het heel mooi om in dit proces een rol te mogen spelen en jullie te mogen begeleiden, tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Ik heb bij verschillende praktijken waargenomen en sinds 2023 werk ik als verloskundige in Bergen op Zoom. Ik woon samen met mijn man in Tholen.
Iris Freund Verloskundige 39 jaar geleden werd ik thuis geboren, Philey was de verloskundige die die nacht aan mijn moeders bed stond. Heel bijzonder want 22 jaar later nam ik het stokje van Philey over in deze praktijk. Ik ben sindsdien alweer 16 jaar, met veel plezier, als verloskundige werkzaam in dit team. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in het maken van vroege echo’s en structurele echo’s. Zelf ben ik ook moeder geworden van twee jongens en een meisje. Zwanger zijn vond ik een hele bijzondere, mooie maar zeker ook onzekere ervaring. Vanaf het moment dat je zwangerschapstest positief aangeeft voel je heel veel blijdschap, maar zeker ook onzekerheid. Wat vind ik het een voorrecht dat ik aankomende ouders in dit spannende en mooie proces mag begeleiden!
Anke de Ruijter Verloskundige Al 23 jaar werk ik met veel enthousiasme en plezier hier in de praktijk. Verloskundige worden was al lang mijn wens en ik vind het ook heerlijk dat ik mezelf kan inzetten voor zwangere vrouwen en hun partner. Het is lekker afwisselend: spreekuur, visites en natuurlijk als kers op de taart jullie bevalling mogen begeleiden! Ik maak ook echo's en samen met Yvonne ben ik versiekundige. Als je kindje in stuit ligt proberen we de baby goed te leggen. Zelf ben ik 3 keer thuis bevallen en heb dat als zeer prettig ervaren. Ik heb samen met mijn man 1 zoon en 2 dochters: Jaap, Elke en Mein.
Alice Dikken Verloskundige Ik ben sinds 1990 werkzaam als verloskundige, hier in Bergen op Zoom. Ik heb inmiddels heel veel kindjes op de wereld mogen helpen. Het blijft iedere keer weer bijzonder om een zwangerschap en een bevalling te mogen begeleiden en mensen bij te staan op een belangrijk moment in hun leven. Ik ben getrouwd en we hebben 3 kinderen.
Rosanne Bakx Verloskundige In 1992 ben ik als baby in deze praktijk geboren. Hoe leuk dat ik hier nu al 7 jaar als verloskundige mag werken! Mijn werk als verloskundige is iedere dag weer anders. Ik zie zwangeren op het spreekuur, maak echo's, begeleid bevallingen en bezoek gezinnen thuis. Ik vind het heel bijzonder om ouders in al deze verschillende fases te mogen begeleiden. Persoonlijk contact en vertrouwen vind ik erg belangrijk. Samen met jullie hoop ik tijdens de laatste controle terug te kunnen kijken op een mooie tijd. Ik woon met mijn man in Bergen op Zoom en sinds 2019 zijn wij de trotse ouders van onze dochter Veerle.
Conny Halter Secretaresse Mijn naam is Conny Halter en sinds 2012 ben ik de praktijkassistente van deze gezellige verloskundigen praktijk. Ik heb een lieve man, twee heerlijke dochters en ben geboren en getogen in Bergen op Zoom. U krijgt mij aan de telefoon als u belt voor een aanmelding of een andere vraag. Verder verzorg ik binnen de praktijk ook de administratieve werkzaamheden en allerlei andere taken. Het werken in een verloskundigenpraktijk betekent omgaan met zowel geluk en soms ook met verdriet. Het contact met de zwangere vrouwen en hun familieleden is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn functie. Ik neem graag de tijd om een praatje te maken en probeer de mensen een warm welkom te geven in onze praktijk.
Chris Scherpenisse Secretaresse Mijn naam is Chris Scherpenisse en vanaf september 2019 ben ik op donderdag en vrijdag de praktijkassistente. Ook ben ik er op andere dagen als Conny afwezig is. Het is voor mij een nieuwe uitdaging, welke ik met veel plezier ben aangegaan. Ik woon in Bergen op Zoom, samen met mijn man en 2 studerende zonen. Als moeder weet ik hoe bijzonder een zwangerschap kan zijn. Ik hoop jullie graag te woord te staan tijdens deze mooie en spannende periode.